Waterpik Ultra Professional szájzuhany


waterpik ultra professional

A Waterpik Ultra Professional szájzuhany a méltán népszerű Waterpik Ultra szájzuhany modern, továbbfejlesztett változata. Nem csak megjelenésében, de funkcióiban is túlnő elődjén.

Kecses formája modern és stílusos kiegészítője a fürdőszobáknak, azonban 600 ml-es víztartálya ugyanolyan mennyiségű víz átpumpálására képes, mint a Waterpik Ultra szájzuhanyé, így nem kell kompromisszumokat kötnünk.

Amiben azonban a Waterpik Ultra Professional tovább fejlődött elődjéhez képest, az a beépített időmérő rendszer (a szájzuhany 30 másodpercenként pillanatnyi szünettel jelzi a következő fognegyedre való átváltást) vagy az új masszázs funkció, ami szakaszos víznyomással segíti az ínyszövetek vérellátásának javítását, regenerálódását.

Elődjéhez hasonlóan átfogó megoldást kínál a család minden tagjának, hiszen fogszabályzót viselők vagy fogpótlással rendelkezők épp akkora hasznát vehetik, mint azok, akik általános szájhigiéniájukat kívánják javítani.

Bár a hagyományos, fogselyemmel és interdentális kefével végzett fogköztisztítást nem ajánlott elhanyagolni, a Waterpik Ultra Professional szájzuhany segítségével tovább fejleszthetjük az interdentális terek tisztítását. A magas nyomású vízsugár segíti a fogközök területének megtisztítását, ezáltal a fogszuvasodás, az ínygyulladás és a fogkőképződés megelőzését.

>> VÁSÁRLÁS <<

WATERPIK ULTRA PROFESSIONAL SZÓRÓFEJEK

A Waterpik Ultra Professional szájzuhanyhoz összesen 7 db szórófejet kapunk:

 • 3 db normál szórófejet (JT 100E): általános használatra, a fogközök és az íny tisztítására. Mindennapos használat javasolt, a család minden tagjának.
  waterpik normal fej jt100e
 • 1 db Plaque Seeker fejet (PS 100E): a Waterpik Plaque Seeker fej speciális kialakításának köszönhetően különösen alkalmas a fogpótlások, implantátumok környékén erősebben felhalmozódó lepedék és plakk eltávolítására. A vízsugár erejét hosszú sörtecsomók egészítik ki.
  waterpik plaque seeker fej
 • 1 db Pik Pocket fejet (PP 100E): a fogfelszín és az íny között, a fogíny vonalánál sokkal gyakoribb a plakk felhalmozódása, amit fogmosáskor sokszor nem tudunk kellő hatékonysággal eltávolítani. Ezeken a részeken könnyen kialakulhat ínygyulladás vagy ún. ínytasak. A Waterpik Pik Pocket fej különösen alkalmas a fogíny mély tisztítására, megszüntetve a kellemetlen panaszokat.
  waterpik pik pocket fej 2 db
 • 1 db fejet fogszabályzóhoz (OD 100E): a fogszabályzó felkerültével a drótok és brekettek körül sokkal hamarabb megtelepszik a lepedék, így a baktériumok is könnyebben okoznak szájüregi panaszokat (ínygyulladás, fogszuvasodás, kellemetlen lehelet). A Waterpik speciálisan fogszabályzóhoz kifejlesztett szórófeje erős sörtecsomójával még hatékonyabb lepedékeltávolítást tesz lehetővé.
  waterpik szajzuhany fej fogszabalyzohoz
 • 1 db fogkefe formájú fejet: kerek, elektromos fogkefére emlékeztető fej, amivel tovább tökéletesíthetjük szájhigiéniánkat, hiszen úgy tisztíthatjuk meg vele a fogfelszíneket, hogy közben a kiáramló vízsugár is segíti a tisztítást.

WATERPIK ULTRA PROFESSIONAL EXTRA FUNKCIÓK

A Waterpik Ultra Professional szájzuhany használói 10-es skálán állíthatják be a víznyomás erősségét, így mindenki a tapasztalatainak és saját igényeinek megfelelően módosíthatja a vízsugár intenzitását.

A kényelmes szájzuhany használatot tovább segíti, hogy az Ultra Professional készülék nyelén nem „pillanatállj” gombot, hanem ki/bekapcsoló gombot találunk, így a vízsugarat használat közben bármikor megállíthatjuk egyetlen ujj-mozdulattal, nem kell a készülék testén keresgélnünk a gombokat.

A szájzuhany víztartálya mellett elhelyezett tárolóban egyszerre két fejet is praktikusan tárolhatunk.

A szájzuhanyba töltött vízhez keverhetünk kedvenc szájöblögetőnkből is, így még alaposabb antibakteriális hatást érhetünk el.

waterpik ultra professional szajzuhany

ÚJDONSÁG! A Waterpik Ultra Professional szájzuhany fehér, kék és fekete színben is kapható.

waterpik ultra professional fekete

WP663

WATERPIK ULTRA PROFESSIONAL SZÁJZUHANY TECHNIKAI JELLEMZŐK:

 • 1 db Waterpik Ultra Professional szájzuhany
 • kétféle színvariáció (fekete vagy fehér)
 • 7 db szórófej
 • 600 ml-es víztartály
 • 90 másodperces folyamatos működés
 • 50/60 Hz zajszint
 • 10 erősségi fokozat
 • masszázs funkció
 • beépített időmérő (30 mp-es)
 • ki/bekapcsoló gomb a nyélen
 • rejtett tároló 2 fej számára
 • 220/240 V
 • 2 év garancia

> VÁSÁRLÁS <<

WATERPIK ULTRA PROFESSIONAL VIDEÓ

Képek forrása: http://www.waterpik.com

product image
Értékelés:
no rating based on 0 votes
Márka:
Waterpik
Termék neve:
Ultra Professional
Ár:
HUF 41100
Elérhetőség:
Available in Stock