Philips Sonicare AirFloss Ultra fogköztisztító


FacebookTwitterGoogle+PinterestEmailPrint

philips-sonicare-airfloss-ultra

Philips Sonicare AirFloss Ultra – hatékony megoldás a fogközök mindennapos tisztán tartására.

Nem boldogul a fogselyemmel? Macerás a használata, ráadásul az ínyét is gyakran megsérti vele? Ha Ön is jobban szeretne egy olyan fogköztisztítót használni, ami gyorsan és hatékonyan távolítja el a fogközökbe rakódott ételmaradékot és plakkot, akkor ismerje meg a Philips Sonicare AirFloss Ultra fogköztisztítót.

Használata gyors, elég mindössze 60 másodpercig működtetnie a gépet, hogy megtisztítsa az összes fogközét alul és felül is. Így az ajánlott 2 perces fogmosási idő 1 perccel hosszabbodik meg, azonban fogközei tisztán tartása hosszú távon is kifizetődő.

A rendszeres fogköztisztítás: 

 • segít megakadályozni a fogközi fogszuvasodás kialakulását,
 • védi a fogíny egészségét, hiszen a baktériumok nem irritálják a fogínyt,
 • üdévé teszi a leheletet, mivel a fogkefével nehezen elérhető fogközökből is eltávolítja az ételmaradékokat és baktériumokat,
 • segít a fogkőképződés megakadályozásában, a rendszeresen eltávolított plakknak nincs ideje fogkővé válnia a fogközökben és az íny vonalánál.

Ráadásul a Philips Sonicare AirFloss Ultra olyan speciális esetekben is kiváló segédeszköz, mint amikor implantátumokat, fogszabályzót, koronát vagy hidakat kell tisztán tartanunk.

Ha nem tartjuk tisztán a rögzített fogszabályzó készüléket, a felgyülemlett lepedék kikezdheti a fogzománcot, ami ásványi anyag vesztett fehér foltok kialakulásához vezethet. Az implantátumok mindennapos megtisztítása azért fontos, mert a felgyülemlő baktériumok ínygyulladást, majd a csontállomány gyulladását eredményezhetik, ami a műgyökér kilökődéséhez is vezethet.

A Philips Sonicare AirFloss Ultra fogköztisztító oxigénnel dúsított víz segítségével tartja tisztán fogközeinket. A gép tartályába töltött víz/szájvíz a nagy nyomású levegő hatására erőteljesen kilövell – ez az erős vízsugár képes a fogközökbe szorult ételmaradékot és baktériumokat szinte maradéktalanul eltávolítani.

philips-sonicare-airfloss-mukodes2

Lítium-ionos akkumulátora miatt kényelmesen, vezeték nélkül használhatjuk a gépet, ráadásul egyetlen feltöltéssel akár 2 hétig is használhatjuk a fogköztisztítót, így kényelmes kirándulások, utazások alkalmával is.

Az AirFloss Ultra elődjéhez képest nagyobb betöltő nyílással rendelkezik, így a víz vagy alkoholmentes szájvíz egyszerűen és biztonságosan tölthető a fogköztisztítóba.

Bekapcsolás után választhatunk manuális vagy automatikus programot. Míg a manuális programban mi magunk szabályozzuk a vízsugár kilövellését, addig az automatikus üzemmódban a gép meghatározott ritmus alapján lövelli ki a vízsugarat. Automatikus üzemmódon belül választhatunk egy, kettő vagy három lövellést.

ÁR: 32 999 Ft

>> VÁSÁRLÁS <<

 

PHILIPS SONICARE AIRFLOSS ULTRA SZÓRÓFEJ

A Philips Sonicare AirFloss Ultra fogköztisztítóhoz tartozó szórófej gumi borítással van ellátva, így gyengéd a fogínyhez. A bakteriális szennyezettség miatt a szórófejek cseréje 6 havonta javasolt.

philips-sonicare-airfloss-ultra-fej

PHILIPS SONICARE AIRFLOSS ULTRA TECHNIKAI JELLEMZŐK

 • 1 db Philips Sonicare AirFloss Ultra fogköztisztító
 • 1 db hálózati töltő
 • 1 db Philips Sonicare AirFloss Ultra szórófej
 • 3 automatikus üzemmód
 • 1 manuális üzemmód
 • beépített, nagy beöntő nyílású víztartály (feltölthető vízzel, alkoholmentes szájvízzel)
 • lítium ionos akkumulátor (akár 2 hét folyamatos használat egyetlen töltéssel)
 • vezeték nélküli használat
 • 2 év garancia

 

ÁR: 32 999 Ft

>> VÁSÁRLÁS <<

Képek forrása: http://www.philips.hu

Értékelés:
no rating based on 0 votes
Márka:
Philips
Termék neve:
Sonicare AirFloss Ultra
Ár:
HUF 29999
Elérhetőség:
Available in Stock